[ Nedavno ažurirano · Nove teme · Korisnici · Forum pravila · Pretraga · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Informacije » Informacije o serijama » Serija Switched at birth (Sam naziv serije sve kaze)
Serija Switched at birth


Offline
  Zlakrvopijica



65
poruka na forumu
Nagrade: 0
Reputacija: 1

Korisnik


Info: Petak, 07/Apr/2017, 14:24 | Message # 1

Serija prikazuje život dve tinejdžerke i njihovih porodica nakon što saznaju da su devojke kao novorođenčad slučajno zamenjene u bolnici.

Bej Keniš (Vanessa Marano) je odrasla u bogatoj porodici s majkom Ketrin (Lea Thompson), ocem Džonom (D.W. Moffett) i bratom Tobijem (Lucas Grabeel). Ketrin je domaćica kojoj je glavni posao briga oko dece i muža, dok je Džon penzionisani profesionalni sportista. Njihov naizgled savršeni život u idiličnom susedstvu se okreće naglavačke nakon što na času hemije Bej saznaje kako njena krvna grupa ne odgovara grupama njenih roditelja. Nakon što potvrdjuju svoje sumnje DNK testom, Keniši otkrivaju da je Bej nakon rođenja slučajno zamenjena drugom devojčicom.

S druge strane, Dafni Vaskez (Katie Leclerc) je tinejdžerka koja je kao dete obolela od meningitisa posle čega je ostala gluva. Dafni je uspešna košarkašica srednjoškolske ekipe, odrasla u srednjoklasnoj radničkoj porodici sa bakom i samohranom majkom Reginom (Constance Marie), i sa svojim najboljim prijateljem Emetom (Sean Berdy) pohađa školu za gluve i nagluve.



IMDB LINK

Zanima me jel neko gledao ovu seriju i kako vam se cini? Sta mislite o celokupnoj prici serije, imate li nekog omiljenog glumca iz serije....


Uređeno od Zlakrvopijica - Petak, 07/Apr/2017, 14:26


Nisam ljubomorna ni na koga.Naprotiv, kad je neko bolji od mene divim mu se. Nikoga ne mrzim,samo neke osobe više volim, neke manje.Ne zanima me tudji život, jer mi je dovoljan moj.Ne volim da imam neprijatelje,a prijatelji su mi nešto
najvrednije.Ne volim svakog, ali za one koje volim život dajem.Osoba sam.Griješim. Ali ipak volim život, jer je jedan, jedini.I svi pričaju da me znaju..A ZNAJU MI SAMO IME.


Forum » Informacije » Informacije o serijama » Serija Switched at birth (Sam naziv serije sve kaze)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: